woensdag 8 december 2010

Staking!!!

Ff een kort berichtje om te laten weten dat we veilig en wel terug zijn uit de jungle en dat we op de iphone een leuk verslagje hebben staan, klaar om in de eter gegooid te worden, maar de goden zitten niet mee. Door een staking zitten we al twee dagen én nog tot minstens vrijdag vast in Rurrenabaque, een dorpje van een scheet groot waar niets te doen is op een zwembad met groen water na. Onze grote bagage staat nog in La Paz, het is hier broeiheet en onze leesboeken zijn bijna uit... Lang leve de hangmat!

2 opmerkingen:

  1. hallo daar , hebben jullie nog schone onderbroeken?
    Hopelijk duurt het niet te lang en kunnen jullie weer snel naar de bewoonde wereld
    Vervelend dat je nu aan het eind van de reis nog deze tegenslag hebt.
    Wij kijken nu toch wel uit naar jullie terug komst.
    Hier in europa is er iedere dag wel wat vanwege het weer, vorst sneeuw en gladheid, wegen afgesloten vliegvelden dicht treinen die niet rijden.
    We wensen jullie in ieder geval sterkte daar in de hitte en hopen snel weer wat te horen van jullie.

    Liefs Corry en Ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyhey,

    Vanmorgen zijn we tot aan de blokade geraakt tussen de twee rivaliserende dorpen, maar er was geen enkele manier waarop ze ons wilden doorlaten. De mensen in het andere dorp zijn vrij vijandig en vooral dronken. Met hangende pootjes zijn we door de zinderende hitte teruggelopen en besloten we de enige andere optie te nemen. Met ons 5en (Zwitser, 2 Amerikanen en wij) wachten we op het bootje van de organisatie waarmee we naar de jungle geweest zijn. Dat probeert ons dan via een sluiproute van een uur of 8 naar een ander dorp te bregen en vandaar kunnen we dan een bus of taxi nemen. Of eventueel vragen we een local of hij ons voor een prijsje kan brengen. In elk geval willen we hier weg omdat alle gas, benzine en eten begint op te geraken, maar vooral omdat er hier morgen gevochten gaat worden en daar willen we niet middenin terecht komen. Als alles goed gaat zijn we dus morgen rond dit uur in La Paz. Allen duimen dus...

    BeantwoordenVerwijderen